Een auto zonder compromis;
de volledig nieuwe Hyundai KONA Electric.

  • Met de lancering van de geheel nieuwe KONA Electric biedt Hyundai de eerste volledig elektrisch aangedreven compacte SUV

  • Actieradius van maar liefst 470 kilometer volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen

  • Nieuw model combineert de twee snelst groeiende automobieltrends: SUV en elektrificatie

  • Uitbreiding van de eco-lijn van Hyundai met een toonaangevend assortiment en twee aandrijflijnversies
     

7 februari 2018 – De onthulling van de volledig elektrisch aangedreven Hyundai KONA werpt zijn schaduw vooruit. Nog vóór de officiële onthulling op 27 februari aanstaande geeft Hyundai al een voorproefje van deze eerste volledig elektrische SUV. De nieuwe KONA Electric is een auto met hoge verwachtingen. Het is immers de eerste volledig elektrische SUV die in Europa wordt gelanceerd. De Hyundai KONA Electric is in de zomer van 2018 leverbaar. Bekijk video.

 Niet alleen het design van de KONA spreekt aan. Vooral het gegeven dat de Hyundai KONA met keuze uit twee krachtige elektrische aandrijflijnen wordt geïntroduceerd, waarvan de sterkste versie een actieradius heeft van maar liefst 470 kilometer (volgens de nieuwe WLTP-richtlijnen), prikkelt de nieuwsgierigheid. Bovendien kunnen bestuurders profiteren van een breed scala aan gemaks- en connectiviteitsfuncties, evenals actieve veiligheids- en rijhulptechnologieën.

 

Met de nieuwe KONA Electric combineert Hyundai als eerste autofabrikant diverse razend populaire trends. Zo is de KONA Electric een echte SUV, wat volop ruimte, comfort, rijplezier en een hoge zit betekent. Daarnaast is de KONA Electric een volledig elektrisch aangedreven, ecovriendelijke auto die geen schadelijke stoffen uitstoot.

 

Hyundai maakt er serieus werk van om in 2021 bij de milieuvriendelijkste autofabrikanten ter wereld te behoren en loopt voorop met zijn assortiment ecomodellen. Hyundai was de eerste autofabrikant ter wereld die, in 2013, de eerste commercieel inzetbare auto met brandstofcel aanbod, de Hyundai ix35 FCEV. Onlangs introduceerde Hyundai diens opvolger, de NEXO. Deze waterstofauto beleeft op de Autosalon van Genève van 2018 zijn Europese debuut. Bovendien is de succesvolle Hyundai IONIQ als enige auto er wereld verkrijgbaar met keuze uit drie elektrische aandrijfsystemen: hybride, plug-in hybride en volledig elektrisch.

Meer details over de geheel nieuwe Hyundai KONA Electric worden bekendgemaakt op 27 februari aanstaande, voorafgaand aan de wereldpremière van deze auto op de Autosalon van Genève van 2018.


kona-ev-bg

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram