De nieuwe Nissan LEAF SIMPLY AMAZING

Nu in de showroom.

Maak nu een proefrit afspraak bij één van onze vestigingen en ervaar een nieuwe manier van rijden. Met een auto die zichzelf parkeert, die met één pedaal kan optrekken of afremmen, die intelligent reageert op het verkeer rondom en die boordevol innovatie technologie zit.

De nieuwe Nissan LEAF. SIMPLY AMAZING

Leaf Nice Intro2

Leaf Nice Balkonzicht2


Leaf Nice Zwart2

#SimplyAmazing


 

 

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram