DESIGN DAT JE RAAKT.

Iedereen kijkt om – de geheel nieuwe Hyundai i30 Fastback is de nieuwe eyecatcher in de steeds groter wordende i30-familie.

Met een strakke, aflopende daklijn en een lager en pittiger voorkomen is Hyundai het eerste volumemerk met een iconische fastback in dit segment.

Bovenal is de unieke bodystijl van de nieuwe Hyundai i30 Fastback vooral sportiever en scherper dan die van de 5-deursversie; een body met een 15 procent stijvere wielophanging ter versterking van de rijdynamiek, met een verlaagd onderstel voor een krachtigere look en een nog strakkere wegligging. De Fastback is 11,5 cm langer dan de hatchback.

Zijn er concurrenten voor de Hyundai i30 Fastback?

In dit segment is er voor dit type auto (met het sportieve design van een coupe of een GT) welbeschouwd geen directe concurrent. Misschien zou je de Mercedes-Benz CLA nog onder dezelfde noemer kunnen scharen, maar die is in elk geval een stuk compacter en flink duurder!

Ontdek de volledig nieuwe Hyundai i30 Fastback bij Auto Sturm. Verkrijgbaar vanaf: €27.795,-

i30fastback

 

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram