Nieuwe Nissan LEAF 40 kWh vanaf 33.990 euro

Leaf Nismo
(afbeelding Nissan Leaf Nismo)

Gunstige
prijsstelling; e-Pedal standaard; levering april 2018

  • Meest luxe versie - met ProPILOT - vanaf 38.990 euro
  • 4% bijtelling: netto vanaf 46 euro per maand
  • Aanmoediging particuliere kopers: gratis wallbox of snellaadtegoed

30 december 2017 – Nissan heeft de volledige prijslijst van de nieuwe LEAF 40 kWh bekendgemaakt. De prijzen van de volledig elektrische personenauto beginnen bij 33.990 euro voor de LEAF 40 kWh in de Visia uitvoering. Daarmee is de nieuwe generatie LEAF voordeliger dan zijn voorganger bij de introductie in 2011.

Sinds de onthulling van de nieuwe LEAF eerder dit jaar zijn er in de Benelux ruim 1.500 pre-orders genoteerd voor de introductie-uitvoering. Nederland is - na Noorwegen - de nummer twee van Europa met het grootste aantal pre-orders voor de nieuwe LEAF. In heel Europa staat de teller al boven de 10.000 pre-orders. De productie van de nieuwe LEAF in Sunderland is inmiddels van start gegaan.

Slim e-Pedal
De nieuwe LEAF heeft een grote 40 kWh-batterij die een NEDC-bereik van 378 kilometer oplevert. Daarnaast is de auto voorzien van het slimme e-Pedal. Met het gebruik van slechts één pedaal kan de berijder starten, wegrijden, remmen en stoppen. Hierdoor is met name het rijden in druk verkeer een stuk relaxter. Nissan introduceert tevens ProPILOT (rij-ondersteuning) en ProPILOT Park (automatisch parkeren). De nieuwe LEAF is het eerste model in Nederland met deze nieuwe technologieën.

De combinatie van een grotere batterij, meer gebruiksmogelijkheden en intelligente systemen zet de tweede generatie LEAF op voorsprong. Het model is gebouwd op de ervaring van 3,7 miljard elektrische kilometers, gereden door 290.000 Nissans LEAF. Wereldwijd is Nissan de grootste fabrikant van volledig elektrische auto’s.

Gratis wallbox of gratis snelladen
De verschillende uitvoeringen van de nieuwe Nissan LEAF 40 kWh zijn per direct te bestellen. De levering van nieuwe orders start in april. Particuliere kopers krijgen bij een nieuwe LEAF 40 kWh naar keuze een wallbox om de auto thuis op te kunnen laden of een snellaadtegoed bij Fastned ter waarde van 1.210 euro.

Voornaamste prijzen

Nissan LEAF 40 kWh Visia                 33.990 euro
Nissan LEAF 40 kWh Acenta              35.990 euro
Nissan LEAF 40 kWh N-Connecta     37.390 euro
Nissan LEAF 40 kWh Tekna               38.990 euro

Het introductie model;  2.Zero Edition is nog beperkt beschikbaar. Auto Sturm kan deze speciale versie leveren medio maart 2018.   Wees er snel bij!   (Acties zijn niet combineerbaar met de 2.Zero Edition)

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram