Hyundai i30 Wagon voor de prijs van een Hatchback

Drie gillende kinderen op de achterbank van je auto;
"ik wil mijn step mee"..."ik wil mijn skateboard mee"..."ïk wil mijn hoverboard mee"...Herkenbaar?

...Hoe heerlijk zou het zijn om wat meer ruimte te hebben! Laat er nou net een fantastisch geschikte actie zijn: nu tijdelijk de Hyundai i30 Wagon voor de prijs van een Hyundai i30 Hatchback! De Hyundai i30 Wagon voldoet aan alle eisen die de hedendaagse automobilist stelt aan design, kwaliteit, techniek, dynamisch weggedrag, veiligheid en gebruiksmogelijkheden en blinkt uit door zijn vele technische innovaties en veiligheidsvoorzieningen. Nu verkrijgbaar vanaf €20.495. Dat betekent tot €1.500 voordeel! Ervaar de ruimte! Kom vrijblijvend langs voor een proefrit. Tot snel!

i30 meer ruimte voor de plaats van hatchback

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram