Nu in de showroom; Nieuwe Nissan Qashqai en Nissan X-Tail

1 september 2017 - Met trots presenteren wij aan u; de nieuwe Nissan Qashqai en Nissan X-Trail
Auto Sturm is één van de eerste in Nederland met een diversheid aan Nissan Qashqai en Nissan X-Tail uitvoeringen, welke uit voorraad geleverd kunnen worden.

Tijdens de ontdekkingsdagen in de maand september hebben wij interessante introductie acties. Stap nu over in de #1 Crossover! U bent van harte welkom in onze showroom te Middelburg en of Goes voor een uitgebreide kennismaking.

Nissan Qashqai 2018 showroom
#NissanQashqai2017 #Autosturm

X-Trail 2018
#Nissanxtrail2017 #Autosturm

Nissan-Qashqai-2018-1280-07

Laatste Nieuws


Nissan modellen

Auto Sturm heet u welkom op onze website, dé weg naar uw nieuwe Nissan, nieuwe Hyundai of vertrouwde kwaliteitsoccasion. Met vestigingen in Goes en Middelburg kunt u bij ons terecht voor het complete gamma personen-, bedrijfs- en terreinwagens die Nissan en Hyundai te bieden hebben en helpen onze deskundige adviseurs u graag met al uw vragen over onze modellen, leasing, financiering en occasions.

De technisch specialisten van onze werkplaats en receptie streven naar service en perfectie en zijn u graag van dienst voor alle denkbare reparaties, onderhoud en periodieke keuringen aan uw auto. Tevens adviseren zij u graag om uw auto in topconditie te houden. Ook voor schade bent u bij ons aan het juiste adres. Wij repareren voor alle denkbare verzekeringsmaatschappijen via ons eigen schadebedrijf Autoschade Sturm in Middelburg.banner lease

 

Volg ons: volg ons op instagram